LHT

Landets hotteste tilbud lige nu online

Argan Olie

Billig Argan Olie

Argan olie findes i mange former, den fælles betegnelse for alle produkter er dog: ”Det marokkanske guld”, og det er ingen mild underdrivelse. Denne artikel vil gennemgå nogle af de forskellige produkter med argan olie der findes på markedet, og hvad de bruges til.

 Hvad er argan olie?

Arganolie stammer fra et argan træ, det betragtes som et mirakelmiddel i stil med Omega-3, og er blevet brugt af berberkvinder igennem altid. Det siges at højne skønheden i den der bruger den, ved at fjerne rynker, såvel som at rengøre blodårerne, hvis olien spises.

Argan Olie

Argan olie i pilleform

Arganolie findes i kapselform, og bliver derved et kosttilskud på lige fod som en vitaminpille eller proteinpulver. Det bruges til at øge kroppens velvære, ved at angribe åreforkalkninger, og efter sigende reducere risici mod diverse hjerte-kar sygdomme. Det kan også bruges som et middel mod betændelse eller gigt, og så kan det smøre kroppens led. Det har mange funktioner, og det er derfor ikke mærkeligt, at det højes i så høj estimat hos dets forbrugere.

 Argan olie som hårprodukt

Argan olie findes også i forskellige shampoo til håret og er derfor oftest set som led i en hår kur. Argan olie er fantastisk til at hele spalter i håret, og giver det en naturlig, lækker glans, og forsøger at helbrede den eventuelle skade håret har taget igennem tiden som resultat af eventuelle farvninger igennem et helt liv. Det er et ”livsgivende” produkt og er et af kerneingredienserne i alle hår kure.

 Argan olie til hudpleje

Arganolie findes også i diverse olier til huden, som man bare smører på. Det fjerner rynker og urenheder i huden, og er et godt supplement til en ansigtsmaske eller en dagcreme man også benytter (faktisk kan man i nogle dagcreme finde argan olie som ingrediens). Det er godt mod tør hud, og fugter såvel som reparerer. Grunden til det er så godt mod huden, er det høje E-vitamin tal som findes i Arganolien, og så hjælper E-vitaminen i øvrigt også med at holde huden ung!

 Hvor kan jeg købe det?

Det absolut nemmeste og billigste er at købe det online:

Køb billig Argan Olie her

Men ellers kan det købes hos stort set alle skønheds sælgende butikker rundt i landet. Matas sælger også argan olie.

Billig argan olie takker for dit besøg